Follow up 17 God mens en wereld

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Niet meer leverbaar

Beschrijving

Follow Up!
Dat betekent: iets dat volgt op. Deze naam hebben we gekozen, omdat het leren kennen van God en de Here Jezus niet begint op catechisatie. Dat is bij jou waarschijnlijk thuis begonnen, toen je ouders je hebben laten zien hoe goed het is om God te dienen. Op de basisschool hebben ze je verteld over de Bijbel. En van de kerkdiensten heb je ook vast wel wat opgestoken. Catechisatie is daar een vervolg op.
Maar er is nog een reden. Jezus zelf zei tegen de mensen: Follow Me! Hij wil graag dat je zijn leerling wordt. Daarmee heeft hij zowel jongere als oudere mensen op het oog. Hij bedoelt ermee, dat je vanuit een persoonlijke band met Hem op zijn weg gaat en naar zijn woorden doet.
Om hier in te groeien, zowel catecheet als catechisant, krijg je de lessen uit deze serie. Daarmee leg je een basis voor de volgende Follow-up.
Het deeltje dat je nu hebt gaat over jouw geloof in God. God is betrouwbaar, dat staat vast en dat kun je ervaren. Maar soms hebben mensen allerlei vragen. Vaak hangen die samen met de werkelijkheid dat er ook zonde is. De mensen zelf zijn zondig geworden en dat heeft gevolgen. Gevolgen voor de omgang met God, voor het beeld dat je van jezelf hebt, voor je verhouding tot je medemens en je houding tegenover de wereld als schepping van God. Er zijn steeds twee kanten: de mens is wel zondig, maar wie in God gelooft is ook verlost. Hoe dat precies zit, daarover gaat deze module.
17 God, mens en wereld

Extra informatie

Gewicht 91 g
Uitgever

ISBN

9789058813176

Pagina's

40

Verschijningsdatum

18-08-2006

Groepscode

10

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Follow up 17 God mens en wereld” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *