Blij diplomaat van Christus

Koster, Koert

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

11,75

Beschrijving

Gevangen en toch blij.

Paulus laat zien dat het mogelijk is om te allen tijde, de blijdschap van het geloof te ervaren.

Hij roept de gelovigen te Filippi op om blij te zijn in Christus. Hém mogen zij op aarde vertegenwoordigen. Daar mag vreugde zijn, zoals die in de hemel aanwezig is.

Het burgerschap van de christenen te Filippi ligt in Rome. Dáár liggen hun rechten en plichten. Sterker: daar ligt hun hart!

Paulus trekt de parallel:’Zó zijn jullie christenen. Jullie rechten liggen in de hemel. Jullie mogen de hemel op aarde zichtbaar maken. Laat zien waar je vandaan komt, wie je bent én doe dat met vreugde’.

Hij maakt duidelijk, dat het mogelijk is om blij te zijn in de Heer, die Zélf geleden heeft. Om de vreugde die voor Hem was.

Deze Bijbelstudies bij de Filippenzenbrief zijn uitermate geschikt voor huiskringen en Bijbelstudiegroepen. Er zijn per paragraaf vragen ter overdenking en bespreking toegevoegd.

Koert Koster (1973) studeerde filosofie en theologie aan deVrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam. Hij is getrouwd met Marleen Koster-Dekker. Samen hebben ze een zoon Jens. Ze wonen in Hazerswoude-Rijndijk.

Extra informatie

Gewicht 115 g
Auteur

Uitgever

ISBN

9789461937230

Pagina's

76

Verschijningsdatum

04-12-2013

Groepscode

10

Leverancier

Categorieën

,