Gezinsbijbel OT + NT

Doggen, Annette

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,95 verzendkosten. Boven de €29 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar verkoop@fakkel.nl
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

25,00

Beschrijving

Gezinsbijbel OT + NT

Gezinsbijbel OT + NT. De verhalen worden op verschillende manieren gepresenteerd: als dagboek, samenspraak, ooggetuigenverslag, gedicht, spel, quiz of verhaal. Taalgebruik is afhankelijk van de verhaalstijl en varieert van gedragen tot speels, van beschrijvend tot direct en eigentijds. De Bijbeltekst vormt de kern van het verhaal, met uitgebreide verhalen als toevoeging. Deze verhalen eindigen vaak met een korte uitleg van de boodschap door de auteur.

Deze kinderbijbel is speciaal ontwikkeld voor gezamenlijk gebruik in het gezin. Een luister-, denk- en doebijbel. In een inleiding wordt uitgelegd hoe dit boek te gebruiken is. Naast het Bijbelverhaal is er een uitleg van de boodschap, een bijbels weetje of feit, een activiteit, knutselwerkje of spel met betrekking tot de toepassing van het verhaal in je eigen leven en een manier om te bidden met het hele gezin.

De illustraties zijn realistische aquarellen tot stripfiguren, van ingekleurde pentekeningen tot foto’s van kleifiguren. Bij het verwerkingsgedeelte zijn moderne cartoon illustraties opgenomen. Leeftijd 7 tot 12 jaar.
 

Extra informatie

Gewicht 1640 g
Auteur

Uitgever

ISBN

9789032316235

Pagina's

426

Verschijningsdatum

06-07-2011

Groepscode

86

Leverancier

Categorieën

, ,