Wake up! VERKORTE VERSIE

Lamm, Arno; Vanbeckevoort, Emile-Andre

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,49 verzendkosten. Boven de €25 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar [email protected]
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

12,50

Beschrijving

Wake Up!

Wake Up! is de laatste 4 jaar uitgegroeid tot een echte bestseller en de aanzet geweest voor veel studiegroepen om dieper te graven in bijbelse thema’s rondom de Wederkomst van Christus.

Het studieboek van 545 pagina’s is door 10.000-den gelezen, maar nu is er – op veler verzoek – een verkorte uitgave van 145 pagina’s. Dit boek bevat in kernachtige beschrijving alle thema’s uit de dikker versie. Het is een ideale uitgave om cadeau te doen aan vrienden en familie.

Waarom wordt er in onze kerken nog maar zo weinig gesproken over de wederkomst van de Messias?

De Kerk van het Christendom wordt opgeroepen om wakker te worden en opnieuw de Kerk van Christus te worden. De Bijbelse feesten werden lange tijd afgedaan als ‘Joods’, maar ze blijken openbaring te bevatten die een scherp beeld geeft van de toekomst op Gods Kalender en van Zijn Reddingsplan. In elk Feest staat Jezus Christus centraal en drie Feesten wachten nog op de concrete vervulling.

De bijzondere patronen in deze feesten worden ook zichtbaar in het Hebreeuwse huwelijksritueel, waarnaar Jezus verwijst én de oogstcyclus in het oude Israël en ze versterken het beeld van de komst van de Bruidegom. God heeft in relatie tot de Feesten opzienbarende tijdlijnen aangebracht in Zijn Woord, waarvan er enkele wijzen naar onze tijd.

De Bijbelse patronen, beelden en tijdlijnen kunnen uit de Bijbelse schatkamer worden opgegraven. Als we na nauwkeurige studie bereid zijn om (soms vastgeroeste) theologische denkkaders los te laten. Wilt u de grootste casus aller tijden ontdekken van zijn oorspronkelijke context?

Wake Up! stelt die denkkaders soms ter discussie en neemt u daarbij mee langs de NASA, Gods Feesten, tijdslijnen, Jubeljaren en bijzondere schaduwen en beelden. Die tocht geeft hoop en vernieuwd perspecteief op de wederkomst van Jezus Christus en de vestiging van Zijn Koninkrijk.

Extra informatie

Auteur

ISBN

9789064512636

Pagina's

172

Verschijningsdatum

25-08-2018

Groepscode

10

Categorieën: Tags:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wake up! VERKORTE VERSIE” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *