Op weg naar zonsopgang

Camden, Elizabeth

  • 30 dagen bedenktijd
  • €2,49 verzendkosten. Boven de €25 gratis verzending.
  • Betaal veilig met iDeal
  • Met je aankoop steun je de missie van Stichting De Fakkel
  • Vragen? Mail naar [email protected]
Verwachte levertijd: 1-3 werkdagen

9,95

Beschrijving

Op weg naar zonsopgang

Op weg naar zonsopgang. Zijn ze voorbereid op de onverwachte gebeurtenissen en het avontuur dat hun wacht?

Julia Broeder heeft nog maar zes maanden te gaan tot haar afstuderen van de Women’s Medical College of Pennsylvania, als een impulsieve beslissing uit de hand loopt en ze van de universiteit wordt gestuurd. Niet bereid om haar droom, om als zendingsarts de wereld over te reizen, zomaar op te geven, rest haar slechts één optie: een beroep doen op de goedheid van Ashton Carlyle.

De formele Ashton is niet bepaald blij wanneer Julia in zijn New Yorkse kantoor verschijnt en om zijn hulp vraagt. Als jurist van de wereldberoemde Vandermark Scheepvaartmaatschappij is hij onder meer belast met het beheer van Dierenpark en moet hij ervoor zorgen dat de Broeders, die al sinds jaar en dag in dienst zijn van de Vandermarks, niets tekortkomen. Ashton voelt er echter niets voor om Julia’s probleem op te lossen en wijst haar de deur.

De patriarch van de familie Vandermark denkt daar echter anders over en na een scherpe reprimande, zit er voor Ashton niets anders op dan Julia te helpen weer tot de universiteit te worden toegelaten. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan…

In deze novelle laat Elizabeth Camden de lezers kennismaken met Dierenpark, een groot landgoed in de Hudson-vallei, en de raadselachtige Vandermark-familie. Inclusief een voorproefje op Wachten op het morgenlicht, het verhaal over Sophie van Riijn, Quentin Vandermark en de erfenis van Dierenpark dat in de loop van 2018 zal verschijnen.

Extra informatie

Auteur

ISBN

9789064512452

Pagina's

179

Verschijningsdatum

07-07-2017

Groepscode

74

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Op weg naar zonsopgang” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *