Geloven, ontmoeten en getuigen

Het Woord van God

Na meer dan 25 jaar, wordt ons doel en onze visie nog altijd gekenmerkt door ‘Geloven, Ontmoeten en Getuigen’. De grondleggers waren evangelisten in hart en nieren en hielden zich net, als Paulus in Korinte, bezig met zaaien, oogsten en bouwen.

Gelovigen hebben voedsel nodig om te groeien en dat voedsel is het Woord van God. Net als een graankorreltje dat geplant wordt en dat met de juiste verzorging en aandacht zal uitgroeien van een kiemplantje tot prachtige volwassen korenaren.

Paulus had dit goed begrepen en had daarom plantjes gepoot, die later van Apollos water en voedsel kregen. Maar God liet ze groeien. Zo waren ze Gods medearbeiders en collega’s van elkaar, samen in dienst van Hem.

Ruimte voor een gesprek

De filialen van de Fakkel zijn zes dagen per week geopend om de o.a. Christelijke boeken , waaronder Gods Woord: de Bijbel, te verkopen en zodoende kleine en grote plantjes te voeden. Het zijn winkels waar een fijne sfeer hangt en ook ruimte is voor een gesprek, eventueel onder het genot van een kopje koffie.

Kom gerust eens langs

Wij vinden het geweldig als wij je met een boek, film, cd en/of cadeauartikel uit onze winkel kunnen sterken en bemoedigen in je geloof. En door jouw (online) aankoop help je ons weer om dit getuigenis in de Nederlandse winkelstraten in stand te kunnen houden.

Graag zien we je hier online of in één van onze boekwinkels weer terug, waarbij wij je graag van dienst zullen zijn.

 

Met vriendelijke groet namens alle Fakkelmedewerkers